lördag 14 november 2009

Packa under galgen

Att jag aldrig lär mig. Varför börjar jag packa två timmar innan taxin kommer för transport till Arlanda? Dessutom, ser rummet ut som ett moras, testamentet är inte fixat och jag har inte ätit frukost så sätter sig dumhuvudet och bloggar om svårigheter att packa. Var är mina varma vantar, min fleecejacka är försvunnen, insamlingsrören ligger i frysen och jag hittar ingen vattenfast tuschpenna.
Men lugn, det har gått förrut. Det vi inte får med oss ner, improviserar vi.
Kolar man så kolar man. Ingen gravsten och någon kista lär väl inte behövas om man ändå blir fiskmat. Billigt. Den enda musik som skall spelas på vännernas minnnesstund (om jag nu har några vänner vill säga) är Bright side of life med Monte Python. Kvällen skall avslutas med en schysst fest.
Nu hittade jag anteckningboken...

2 kommentarer:

  1. Nu förstår jag vad "packa under galgen" innebär för dig. Jag som trodde att du hade allt under kontroll som varma kläder och pennor för att märka provrören med 1, 2 ,3 osv. Jag tror nog ändå att du fick med dig allt ell glömde du provrören i frysen? I så fall får du verkligen improvisera på plats. Skicka bild på hytten, har ni våningssäng?

    SvaraRadera
  2. tips på minnesstundsmusik... "I had the time of my life"

    SvaraRadera